В центре внимания:

Заарештовано мера Одеси Геннадія Труханова

Заарештовано мера Одеси Геннадія Труханова

Сталося це у середу, 14 лютого, у київському аеропорту «Бориспіль». Цей факт вже підтвердили у Національному антикорупційному бюро України (НАБУ). Одеський міський голова прилетів з Варшави.

Затримання провели прикордонники, а потім передали Геннадія Труханова працівникам НАБУ, які вручили йому підозру. Йдеться про три справи: Одеського аеропорту, купівлі за завищеними цінами приміщень заводу «Краян» та привласнення коштів місцевого бюджету шляхом завищення вартості реконструкції автодоріг.

Як ми уже повідомляли, Одеса не бачила свого мера ще з 26 грудня 2017 року, коли він подався на відпочинок. Спочатку планував завершити його 18 січня, але цього дня продовжив відпустку до 21-го. Потім оформив відрядження до Афін. З Греції полетів до швейцарського Давосу на Всесвітній економічний форум і ось нарешті повернувся в Україну з Варшави.

У прес-службі Одеської міської ради повідомили, що Геннадій Труханов перервав своє відрядження і офіційно прибув до Києва для участі у слідчих заходах. А також пообіцяли, що пізніше пан мер «обов’язково прокоментує цю ситуацію».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

14.02.2018 15:10 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.