В центре внимания:

«Забіг Миколайчиків» у місті Дніпрі

«Забіг Миколайчиків» у місті Дніпрі

Ця доброчинна акція відбулася у суботу, 16 грудня. Вона становила собою доброчинні костюмовані перегони, у яких часом брали участь цілі родини. Старт і фініш забігів розташували на Фестивальному причалі. От тільки дистанції були різними – від 500 метрів для дітей до 10 кілометрів для дорослих.

Бігуни були вбрані у карнавальні костюми чи хоча б у новорічні шапочки. Того дня поміж учасників були й діти з інвалідністю. Їм не висували спортивних вимог, головне було – дістатись до фінішу.

Кожен учасник повинен був зробити доброчинний внесок. Окрім того, також всі охочі могли пожертвувати речі, солодощі або канцтовари для дітей. Ще відбувся благодійний аукціон. Одним з лотів стала ялинка, зроблена дітьми з інвалідністю. А паралімпійка-легкоатлетка Олена Глебова пожертвувала свою золоту медаль, здобуту на чемпіонаті Європи у 2012 році. Спортсменка сказала, що їй не шкода розлучатись з нагородою, адже цей продаж може послужити добрій справі.

Уся зібрана допомога піде на підтримку дітей з інвалідністю, зокрема – Верхньодніпровського інтернату № 2. Акція започаткована громадською організацією «Start Dnipro». Організатори планують зробити її традиційною.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

17.12.2017 3:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.