В центре внимания:

«Залізний Арні» сказав, що повернувся

«Залізний Арні» сказав, що повернувся

Інтернет-видання «Голос Америки» у суботу, 31 березня, розповідає про стан здоров’я всесвітньовідомого кіноактора і політика Арнольда Шварценеґґера, якому провели термінову операцію на відкритому серці. Стан пацієнта стабільний. За найсвіжішою інформацією він вже прийшов до тями. «Я повернувся», – такими були перші слова «Залізного Арні».

70-річний голлівудський актор і 38-й губернатор штату Каліфорнія (2003-2011) потрапив у шпиталь Cedars-Sinai минулої п’ятниці для заміни клапана на серці. Але несподівано виникли ускладнення і лікарі вирішили провести невідкладну операцію, яка тривала кілька годин.

А ось що сказав журналістам давній друг Арнольда Шварценеґґера і теж мега-популярний актор Сільвестер Сталлоне: «Арнольд – сильний чоловік, і буде більший і сильніший, ніж раніше». Як відомо, вони обоє люблять курити сигари. Отож, журналісти поцікавилися, чи не змушений буде Арнольд Шварценеґґер після операції покинути цю звичку. Сільвестер Сталлоне дотепно відповів: «Є речі, від яких неможливо відмовитись – курити сигари й дихати».

Архівна світлина АР: Сільвестер Сталлоне та Арнольд Шварценеґґер.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

31.03.2018 20:20 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.