В центре внимания:

Захистити жінок від насильства!

Захистити жінок від насильства!

Сайт «Deutsche Welle» у неділю, 26 листопада, розповідає про акції проти насильства щодо жінок, які відбулися напередодні по всьому світу. Окрема, у Парижі, Брюсселі, Мадриді, Стамбулі, Белграді, Мехіко та багатьох інших містах. Масові заходи були приурочені до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок.

Видання наводить сумну а нерідко й трагічну статистику. Організатори стамбульського протесту наголосили, що у Туреччині зростає число убитих жінок. Торік у країні вбито 328 жінок, у 2011 році – 121. В Іспанії цього року своїми партнерами були вбиті, щонайменше, 45 жінок. У Німеччині в 2015 році було зафіксовано понад 100 тисяч випадків домашнього насильства по відношенню до жінок, 131 жінка була вбита, ще 200 пережили замах на вбивство. Ці дані наводить Ddeutsche Zeitung з посиланням на джерела у поліції.

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що посилить боротьбу за гендерну рівність і проти насильства щодо жінок. У 2018 році на програму з гендерної рівності буде виділено 420 мільйонів євро (майже $ пів мільярда).

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

26.11.2017 13:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.