В центре внимания:

За добу у Львові спіймали 14 п'яних водіїв

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.

У ніч із понеділка на вівторок львівські патрульні затримали 11 п'яних водіїв та ще трьох, які перебували у стані наркотичного сп’яніння.

На вулиці Лінкольна, близько 03:00 год. ночі, патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz за технічні несправності світлових приладів. Згодом вони встановили, що водій іномарки на 36 місяців позбавлений права керувати транспортними засобами. Крім того, в чоловіка були присутні ознаки наркотичного сп’яніння, інспектори запропонували пройти перевірку, однак він відмовився.

На водія склали протокол. Тепер чоловіку загрожує позбавлення права керування транспортними засобами на 10 років та штраф – 40 800 гривень.

Ще одного водія, що перебував у стані наркотичного сп’яніння, правоохоронці спіймали на вулиці Драгана. Чоловік, що керував автомобілем Peugeot на іноземній реєстрації, зізнався у тому, що вживав наркотичні речовини, проте від проходження перевірки відмовився.

Найбільшим "рекордсменом" за кількістю алкоголю у крові вивився водій автомобіля "Таврія", якого патрульні застали на вул. Костюшка. Тест на драґері показав результат у 1,64 проміле.

Також протягом останньої доби поліцейські затримали і двох нетверезих водіїв мопедів, яких зупинили за керування без шоломів на проспекті Червоної Калини та на вулиці Мучній. У крові чоловіків зафіксували 0,86 та 0,58 проміле алкоголю. Один із водіїв був неповнолітнім.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

02.08.2017 4:13 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.