В центре внимания:

За що Президент Уганди полюбив Дональда Трампа

За що Президент Уганди полюбив Дональда Трампа

Про це роповідає у середу, 24 січня, сайт ВВС з посиланням на промову угандійського лідера Йовері Мусевені. «У Америки один з кращих президентів в історії», – сказав він на відкритті Східноафриканської законодавчої асамблеї, що відбулося у столиці Уганди Кампалі. Ці слова викликали сміх присутніх.

Як відомо, нещодавно Дональда Трампа звинувачували в тому, що на зустрічі з конгресменами на тему імміграції у США, він нібито назвав африканські країни глухими дірами. Спершу навіть вживали слово «смердючими», але згодом переклад було уточнено.

Сам господар Білого дому заперечує, що вимовив такі слова. Однак Африканський Союз розцінив їх як расистські й зажадав вибачень. Подібні думки висловило також чимало європейських лідерів і політиків у самих Сполучених Штатах.

Отож, твердження Йовері Мусувені йде врозріз із загальним осудом. Президент Уганди пояснив свої симпатії так: «Я люблю Трампа, тому що він говорить з африканцями без натяків і начистоту. Африканці повинні розібратися зі своїми проблемами, зараз африканці надто слабкі».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.01.2018 17:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.