В центре внимания:

Збірну України провели у Пхьончхан

Збірну України провели у Пхьончхан

Урочиста церемонія проводів нашої команди на Олімпійські ігри-2018 відбулася у вівторок, 23 січня, у приміщенні Національної філармонії. Кульмінацією дійства стала презентація одностроїв збірної, дизайн яких розробив відомий український модельєр Андре Тан, а виготовила фірма PEAK.

Окрім того, наші провідні спортсмени Ярослав Паніот, Юлія Джима, Анастасія Меркушина, Анна Хниченкова показали офіційні костюми.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка поінформував, що перша група учасників зимової Олімпіади поїде у південнокорейське місто Пхьончхан 1 лютого. Одна з наших головних надій – жіноча команда з біатлону, наразі вже відбула до Казахстану, а у Південну Корею дівчата прилетять 3 лютого.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов повідомив, що розмір премій за медалі різного ґатунку встановлено у таких самих сумах, що були позаторік на літній Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро. Нагадаємо їх: за здобуту золоту медаль – $ 125 тисяч, за срібну – $ 80 тисяч, за бронзову – $ 55 тисяч.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.01.2018 22:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.