В центре внимания:

Зразковий єврооптимізм Петра Порошенка

Зразковий єврооптимізм Петра Порошенка

Його чинний Президент України продемонстрував у інтерв’ю німецькій медіагрупі Funke, що оприлюднене у суботу, 17 березня. Глава держави висловив переконання, що членство України у Європейському Союзі (ЄС) є питанням кількох років.

Перо Порошенко, зокрема, заявив: «У Німеччині це може бути непопулярним, але я абсолютно впевнений, що Україна буде прийнята в Європейський Союз. І це буде питання років, а не десятиліть. Навряд чи якась інша країна виявляє більше ентузіазму по відношенню до Європи, ніж Україна».

Президент країни також наголосив, що встановить курс на вступ України до НАТО, а потім й у ЄС. На його думку, у проведенні реформ Україна останні 3 роки домоглася більшого прогресу, ніж за попередні 25 років.

Це ж стосується і боротьби з корупцією, у чому Україна відповідатиме критеріям приєднання. І Петро Порошенко відзначив свою заслугу у створенні «цілком незалежної антикорупційної інфраструктури» в країні й пишається цим. Коли інтерв’юери зауважили, що у рейтингу Transparency International Україна перебуває на 130 місці серед 180 країн, Президент України сказав, що за участь у корупційних справах у державі заарештовують і міністрів. При цьому додав, що «сам створив спеціальний антикорупційний трибунал, якого немає у більшості європейських країн».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

18.03.2018 0:30 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.