В центре внимания:

З днем народження, наша поліціє!

З днем народження, наша поліціє!

Їй сьогодні виповнилося лише два роки. Однак виглядає вона мужньою і зрілою. І приймають привітання поліцейські з вдячністю та стримано. Статус зобов’язує. Врешті, служба така, що святкувати випадає не усім. Бо комусь треба в цей час і за порядком пильнувати.

4 серпня в Україні відзначають День національної поліції. Це дата підписання Президентом України у 2015 році Закону «Про Національну поліцію». А сьогодні у своєму привітанні Петро Порошенко відзначив, що суспільство високо оцінює дії поліції, а «безкомпромісність її працівників, помножена на знання й досвід і надалі сприятиме піднесенню міжнародного авторитету нашої держави».

Міністр внутрішній справ України Арсен Аваков, тепло привітавши поліцейських, нагадав про перші позитивні результати на шляху реформ. А також закликав до нових звершень: «Шлях, який ми ще повинні пройти, дуже складний, і нам потрібно докласти чимало зусиль. Найважливішою оцінкою і основним показником нашої роботи є не показники і відсотки (це вторинне і це прийде само собою) – найважливішим є ДОВІРА ЛЮДЕЙ, яка сьогодні зростає».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

04.08.2017 20:27 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.