В центре внимания:

З 1 березня у Львові зросте вартість утримання будинків та прибудинкових територій

Сьогодні, 9 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради встановив нові тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій (індивідуально по кожному будинку) для населення у Львові.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Як пояснила під обговорення директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Ірина Маруняк, відкоригувати тариф потрібно у зв'язку з підвищенням мінімальної заробітної плати. А в діючому тарифі передбачена мінімальна зарплата ще у 3200 грн.

Відтак тариф на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій у Львові формуватимуть індивідуально по кожному будинку, тому розмір оплати з 1 березня зросте від 0,13 грн до 0,43 грн за 1 м².

"Ми зробили аналіз, як зміниться тариф на квартплату в одно-, дво- і трикімнатній квартирі. Якщо взяти однокімнатну квартиру в Галицькому районі, то ціна зросте на 6,85 грн. Якщо це двокімнатна квартира – ціна зросте в середньому до 20 грн. Якщо говорити про трикімнатну квартиру – ціна зросте більше як 20 грн", – зазначила Ірина Маруняк.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

10.02.2018 4:03 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.