В центре внимания:

Кар’єрне зростання президентського симпатика

Кар’єрне зростання президентського симпатика

У середу, 28 березня, Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) обрало зі свого складу нового голову. Ним став Олександр Мангул.

Агентство почало діяти понад два роки тому, коли в Україні запустили процес електронного декларування доходів та статків усіх державних службовців. Створення такої структури, що повинна контролювати відповідність статків чиновників їхнім заробіткам, було однією із найважливіших умов Євросоюзу для отримання Україною безвізового режиму. Першим головою НАЗК стала Наталя Корчак, дворічна каденція якої супроводжувалася скандалами, а ще більше – звинуваченнями з боку співпрацівників, експертів, урядовців. Наприклад, дочасно з агенції звільнились її активні члени Руслан Радецький та Руслан Рябошапка.

Олександр Мангул з травня 2015 року по лютий 2018 року працював головою Мелітопольської районної державної адміністрації Запорізької області. Тобто, належав до президентської вертикалі. Окрім того, він очолював місцеве відділення «Блоку Петра Порошенка», а на виборах восени 2015 року був першим номером у списку цієї партії до районної ради. Однак знайомі вони з чинним главою держави ще давніше. Коли Петро Порошенко був міністром економіки в уряді Миколи Азарова, у міністерстві працював й Олександр Мангул. Якось він брав участь у перемовинах, які проводив Петро Порошенко і каже, що для цього «це був майстер-клас».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.03.2018 23:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.