В центре внимания:

Київ готовий до свята клубного футболу Європи

Київ готовий до свята клубного футболу Європи

У середу, 13 грудня, інтернет-газета «Українська правда» повідомила, що у Національному спортивному комплексі «Олімпійський» відбулася презентація логотипів фіналів Ліги чемпіонів УЄФА та кубків, за які найкращі клубні команди Європи (жіночі та чоловічі) змагатимуться у травні в столиці Україні.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко у своєму виступі запевнив: «Все готове до фіналів, упевнений, усі докладуть зусилля, щоб зробити дні вирішальних матчів найпрестижніших європейських клубних змагань бездоганними». Своєю чергою міський голова Києва Віталій Кличко заявив: «20 тисяч гостей відвідало «Євробачення» в українській столиці, а наступного травня ми очікуємо вп’ятеро більше відвідувачів з усього світу. У нас велике завдання – ми повинні на високому рівні провести ці матчі».

У церемонії також взяли участь амбасадори обох вирішальних єврокубкових матчів – головний тренер національної збірної команди України Андрій Шевченко та футболістка жіночої національної збірної команди Ія Андрущак.

«Сподіваюсь, ця подія дасть поштовх і приверне увагу до розвитку жіночого футболу в Україні. Майбутній фінал – грандіозне свято, адже усі люди, які прийдуть на стадіон, отримають насолоду від видовища», – сказала Ія Андрущак.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.12.2017 14:10 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.