В центре внимания:

Кожен третій українець здатен покинути Вітчизну

Кожен третій українець здатен покинути Вітчизну

Це твердження у суботу, 27 січня, наводять інтернет-портали України з посиланням на «Дзеркала тижня». Видання оприлюднило статтю з промовистим заголовком «Кровотеча», в якій аналізує причини і тенденції процесу еміграції з нашої держави. При цьому автори опираються на результати досліджень, які провів Київський міжнародний інститут соціології.

Отож, загалом кожен третій українець розглядає можливість виїхати з країни. Є, правда, певна градація здійснення цих бажань. 6,3% опитаних вже готові емігрувати і роблять для цього певні кроки, 10,8% хоча в принципі готові, але ще нічого для здійснення своїх бажань не зробили, в ще 20% наразі не готові, але хотіли б виїхати за умови появи сприятливих для цього обставин.

Кращого життя в основному прагнуть мешканці маленьких містечок. Загалом у категорії людей, що з надією поглядають за кордон, переважають висококваліфіковані. 40% з них мають вищу освіту, а ще майже 28% – середню спеціальну. І найбільш тривожне полягає у тому, що понад половину потенційних емігрантів (55%) становлять молоді люди віком від 18 до 29 років.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

27.01.2018 18:10 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.