В центре внимания:

Компанія «Антонов» йде назустріч лоукостерам

Компанія «Антонов» йде назустріч лоукостерам

Коли ірландська авіакомпанія Ryanair оголосила, що через непорозуміння з керівництвом аеропорту «Бориспіль» скасовує запланований вихід на український ринок, це викликало небезпідставні хвилювання. Чи не станеться так, що через протидію вітчизняних структур для українських пасажирів стануть малодоступними чи й взагалі недоступними дешеві квитки на рейси перевізників-лоукостерів? От тоді й виникла ідея сконцентрувати їх на аеродромі в Гостомелі під Києвом. Він належить Державному підприємству (ДП) «Антонов», отже не працює з пасажирами, а тому ніхто тут не боїться конкуренції.

19 липня Інтернет-портали України повідомили, що у ДП «Антонов» зацікавилися можливістю надавати аеродром в Гостомелі до послуг низько-бюджетних авіакомпаній. Більше того, вже сформована робоча група для підготовки бізнес-плану з використання аеродрому «Київ-Антонов» (селище Гостомель) для обслуговування лоу-кост авіакомпаній.

Цей аеродром має належну сертифікацію, здатен приймати і відправляти повітряні судна цілодобово протягом всього року. Зараз використовується як порт для вантажних літаків і проведення льотних випробувань. Новий напрямок буде корисним і самому аеропорту, і навколишньому регіону завдяки створенню нових робочих місць.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.07.2017 21:11 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.