В центре внимания:

Конкурс на визначення маршрутних перевізників у Львові може відбутись на початку 2018 року

Про це сьогодні повідомив в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради Олег Партика, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконавчий комітет міськради ухвалив рішення, згідно з яким управління транспорту підпише договори на три місяці із перевізниками ТОВ "Успіх БМ" та ПАТ 14630, попередні угоди з якими вже завершились.

Орієнтовно через три місяці у Львівській міській раді надіються провести конкурс на визначення маршрутних перевізників у місті.

"У жовтні закінчуються договори, укладені з ТОВ "Успіх БМ" на маршрутах №48, 49, 50, 51, 53 і з перевізником ПАТ 14630 на маршруті №54. І власне з метою запобігання порушень прийнято рішення управлінню транспорту укласти тимчасові договори терміном на три місяці. Сподіваємось за це час врегулюються питання щодо судів, адже ви знаєте, що є заборона низки судів проти проведення конкурсу. І ми зможемо провести новий якісний і прозорий конкурс із визначення перевізників у Львові", – розповів Олег Партика.

За його словами, на конкурсі, який може відбутися вже на початку 2018 року, у договорах міська рада планує встановити для маршрутних перевізників більш жорсткі умови.

Нагадаємо, ще у січні міськрада оголосила конкурс із визначення перевізника на 46 міських автобусних маршрутах.

Втім наприкінці лютого Дніпровський окружний адміністративний суд заборонив мерії його проводити. Із того часу Львівська міська рада заключає короткотермінові договори з перевізниками, термін дії угод із якими завершується.

Також у Львові водії маршруток через низькі зарплати масово звільняються та їдуть на заробітки до Польщі. Через брак водіїв у місті маршрутки курсують із регулярними перебоями із кінця серпня.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.10.2017 13:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.