В центре внимания:

Корейський саміт може відбутися вже у квітні

Корейський саміт може відбутися вже у квітні

Про це у вівторок, 6 березня, повідомляють провідні інтернет-видання світу. При цьому як першоджерело найчастіше називають державну інформаційну агенцію Корейської Народно-Демократичної Республіки (КНДР).

Отож, північнокорейський лідер Кім Чен Ин заявив делегації з Сеула, що хоче енергійного зближення з Південною Кореєю. Досі він (відколи очолив у 2011 році державу після смерті свого батька Кім Чен Іра) ще жодного разу не зустрічався з офіційними особами південнокорейського уряду і взагалі вкрай рідко приймає іноземців.

Посланці президента Південної Кореї Мун Чже Іна передали очільникові КНДР листа з пропозицією провести саміт і отримали його принципову згоду. Переговори з високопосадовцями з Сеула, як твердить північнокорейська сторона, відбулися у «щирій атмосфері». А далі Кім Чен Ин запросив гостей на вечерю, де були також присутні його дружина і сестра. Чим частувалися, не сказано, зате відомо, що застілля тривало чотири години.

У делегацію, відправлену з Південної Кореї до Пхеньяна, увійшли 10 високопоставлених чиновників, у тому числі керівники спецслужб.

Корейський саміт може відбутися вже у квітні

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

06.03.2018 15:59 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.