В центре внимания:

Котеляк претендує на посаду голови Нацслужби здоров'я

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні розпочинається конкурсний відбір на вирішальну для змін системи охорони здоров‘я посаду – керівника Національної служби здоров'я України. Учасники конкурсу – 14 кандидатів", – наголосила Уляна Супрун.

За її словами, конкурс проводить комісія з питань вищого корпусу держслужби, а кандидати мають довести свої лідерські та управлінські навички, знання законодавства, вміння приймати ефективні рішення, керувати публічними фінансами.

За інформацією міністерства, участь у конкурсі беруть 14 кандидатів, серед яких є й Лідія Котеляк, народний депутат України 2012-2014 рр. ВО "Батьківщини", яка пройшла у Верховну Раду від Львівщини.

Як повідомляє Українська правда, Лідія Котеляк є керівником ТОВ "Антина", що займається рибним промислом. Раніше вона балотувалася на посаду голови Державного агентства рибного господарства України.

Лідія Котеляк працювала з 1 грудня 2014 року на посаді т.в.о. начальника Держміграційної служби Львівщини до лютого 2015 року.

Також Котеляк була головою Львівської обласної громадської організації "Жінки Батьківщини" з 2008 року, у 2014 році її виключили з "Батьківщини".

Чоловік Котеляк має бізнес у Ялті: товариство "Імперіал-2011", вказане у декларації, знаходиться в Ялті.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.02.2018 7:21 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.