В центре внимания:

Кривавий бунт у Львівській психлікарні

Кривавий бунт у Львівській психлікарні

Усе почалося ще учора ввечері. Якийсь час повідомлення з різних джерел відзначалися суперечливістю. І лише згодом вдалося встановити повну картину надзвичайної події, що сталася у Львівській обласній клінічній психіатричній лікарні на вулиці Кульпарківській.

Як повідомляє 5 серпня сайт «Телеграф», посилаючись на прес-службу патрульної поліції, центральною фігурою кривавого інциденту став 30-річний львів’янин. За рішенням суду він у 2013-2017 роках перебував на примусовому лікуванні після того, як вчинив жорстоке вбивство власного батька, завдавши йому 72 ножових поранення. Однак, понад місяць тому пацієнта з невідомих наразі причин відпустили додому.

За якийсь час родичі почали висловлювати незадоволення і на їх прохання чоловіка вчора знову помістили в лікарню. Під вечір він почав вести себе неадекватно, заблокував двері приміщення, де знаходилися 76 осіб, захопив заручників і погрожував їм фізичною розправою. На місце події прибула поліція, викликали навіть спецпідрозділ «Альфа». Після того, як із заблокованого приміщення почулися крики, поліція пішла на штурм. Зловмисника затримано. Але він встиг нанести поранення десятьом іншим пацієнтам. Троє з них перебувають у важкому стані.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.08.2017 11:31 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.