В центре внимания:

Куряча інтервенція України на ринки Європи

Куряча інтервенція України на ринки Європи

З її приводу почали хвилюватися у Польщі. Про це 22 лютого повідомляє агенція «Укрінформ» з посиланням на офіційну заяву польської Національної палати виробників м’яса птиці та кормів (KIPDiP).

Отож, з наступного місяця на європейський ринок виходить українська агропромислова компанія «Авангард». Її не без підстав називають одним із основних виробників яєць та сухих яєчних продуктів у нашій державі. А у сусідній Польщі вважають, що це матиме погані наслідки для їхніх фірм. На думку KIPDiP, рішення Єврокомісії про допуск української компанії на ринки Євросоюзу (ЄС) «матиме дуже серйозні наслідки для польських виробників яєць». Польські фахівці остерігаються загострення експортної конкуренції і значного погіршення рентабельності експорту яєць з Польщі.

Польська палата наголошує, що частка імпорту яєць та продуктів переробки з України до ЄС систематично зростає: на кінець 2014 року вона становила 4%, а в 2016 році – 50%.

За інформацією компанії «Авангард», її частка у промисловому виробництві яєць в Україні становить 31%. Продукційні можливості експорту – 1,6 млрд яєць на рік.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.02.2018 2:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.