В центре внимания:

Лоукостер Ryanair з другої спроби зайшов в Україну

Лоукостер Ryanair з другої спроби зайшов в Україну

У п’ятницю, 23 березня, генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін, генеральний директор аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська і виконавчий директор Ірландської компанії Ryanair Майкл О’Лірі підписали контракти про співпрацю. У церемонії підписання взяв участь Президент України Петро Порошенко.

Найбільший лоукост-перевізник Європи Ryanair розпочне здійснювати рейси з жовтня цього року. З Києва їх буде десять – Барселона, Братислава, Вроцлав, Варшава, Краків, Познань, Гданськ, Вільнюс, Стокгольм, Лондон. А зі Львова п’ять – Краків, Варшава, Дюсельдорф, Меммінген, Лондон. Середня вартість квитка для України буде нижчою за 40 євро (приблизно $50). Зараз розглядаються варіанти організації польотів всередині України.

Це друга спроба компанії Ryanair зайти на український ринок авіаперевезень. Торік восени вже мали бути запущені рейси з Києва і Львова, у продаж навіть надійшли квитки. Але домовленості зірвалися і гроші за квитки пасажирам повернули.

Як пише інтернет-видання «ВВС-Україна», ірландська компанія тоді звинуватила керівників аеропорту «Бориспіль» у лобізмі інтересів українського перевізника МАУ, через якого, начебто, не вдалось домовитись. Однак МАУ і «Бориспіль» це заперечували.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.03.2018 20:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.