В центре внимания:

Луцькі депутати побилися через 2 гектари

Луцькі депутати побилися через 2 гектари

Сталося це на нічному засіданні Луцької міської ради у четвер, 1 березня. Окрім самих депутатів у сутичці також брали участь працівники муніципальної варти і невідомі чоловіки, чию появу у залі правоохоронці повинні б з’ясувати.

Пристрасті розгорілися довкола скандального питання пр передачу в оренду земельної ділянки на вулиці Рівненській. Є народні обранці, які вважають, що не можна просто так віддавати землю у приватні руки, набагато правильніше провести аукціон. До того ж фірму, яка отримала землю, пов’язують з провладними депутатами Сергієм Булою та Костянтином Петрочуком. Незгідні з рішенням віддати землю спершу вимагали доопрацювати питання, а коли головуючий відмовився – перейшли до більш рішучих дій. У тому числі блокували президію та вмикали музику.

Як пише інтернет-видання «Волинь 24», кілька разів доходило до бійок, у яких також брали участь «муніципали і незрозумілі люди спортивної статури». Рішення віддати в оренду ділянку на вулиці Рівненській все ж прийняли. За нього проголосували 23 депутати. Орендарем майже 2-х гектарів землі, що перебуває у комунальній власності, стала фірма «Житловий квартал».

У Луцьку зараз лунають голоси, що після бійок депутати повинні скласти мандати.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.03.2018 16:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.