В центре внимания:

Львівспецкомунтранс охоронятиме ангар у промзоні Львівхімсільмаш

Львівспецкомунтранс охоронятиме ангар у промзоні Львівхімсільмаш

Інформацію про відкриті торги на послуги охорони оприлюднено на сайті публічних закупівель "Prozorro".

Комунальне підприємство завтра проведе аукціон для вибору надавача охоронних послуг (цілодобове патрулювання) об'єкта у Львові на вулиці Шевченка, 327г, площею 1588,9 м². Термін надання послуг – з 21 серпня цього року по 31 липня 2018 р. Умовами договору передбачено один пост охорони з охоронцем, відеоспостереженням. Максимальна вартість послуги – 290000 гривень.

У коментарі Варіантам юрист ЛКП "ТФ Львівспецкомунтранс" уточнила що підприємству потрібна охорона лише ангару, що є у промзоні "Львівхімсільмаш".

Нагадаємо, у грудні ЛКП "Львівспецкомунтранс" взяло в оренду брикетувальний прес та устаткування для обгортання брикетів на випадок надзвичайних ситуацій із вивезенням сміття зі Львова, однак ці дії вчинено без належної документації та погодження з екоінспекцією. Оренду надала компанія "Грінера Україна" за 10 грн в місяць. У січні мешканці мікрорайону встановили біля цеху блок-пост з метою запобігання монтажу і запуску сміттєпресувального обладнання. Нещодавно депутати міськради заявили, що сміттєпресувальну техніку, з цього ангару перенесуть на вул. Пластову.

Додамо, що торік "Львівспецкомунтранс" просив у депутатів надати йому земельну ділянку площею один гектар для сортування сміття у цій промисловій зоні.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

03.08.2017 6:23 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.