В центре внимания:

Львівспецкомунтранс продовжуватиме вивозити сміття зі Львова

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні завершився конкурс на надання послуг з вивезення твердих і великогабаритних побутових відходів з територій житлового фонду комунальної власності Львова, який організував департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА.

Конкурс відбувся у десяти комунальних підприємствах Залізничного, Личаківського, Сихівського та Франківського районів. За його підсумками, конкурсна комісія визначила переможцем Львівське комунальне підприємство "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс".

Наразі департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації має підписати угоди між департаментом, переможцем конкурсу та комунальними підприємствами Львова.

Нагадаємо, у вересні 2017 року львівські депутати передали ЛКП "Львівспецкомунтранс" облдержадміністрації до 2019 року.

У грудні Держаудитслужба виявила зловживання цього підприємства у вивезенні сміття зі Львова на 51,5 млн грн, йдеться про факти фінансових порушень та нецільове використання коштів підприємством на вивіз сміття зі Львова з 1 січня 2014 до 31 травня 2017 року.

Справа розглядалася у суді, однак директора "Львівспецкомунтрансу" Тараса Стефанишина не притягнули до відповідальності за розтрату коштів через закінчення строків накладення адміністративного стягнення.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.02.2018 5:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.