В центре внимания:

Львівська міська рада захищає пільговиків від оплати проїзду

Про це повідомила прес-служба львівської міської ради.

Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак сьогодні на брифінгу заявив, що місто сьогодні скерує листа до управління Укртрансбезпеки у Львівській області з вимогою перевірити дії приватних перевізників та вжити усіх необхідних заходів.

"Я вже підписав листа, він буде зареєстрований і направлений начальнику управління Укртрансбезпеки щодо такої інформації, з проханням вжити відповідних заходів, наданих законодавством, щодо реагування на такі події", - повідомив Сергій Бабак.

Львівська міська рада вважає такі дії порушенням чинного законодавства України. Mерія закликає приватних перевізників не порушувати закон, а також інформує, що жодних подібних ініціатив на комунальних маршрутах, які обслуговує АТП №1, запроваджувати не будуть.

Львівська міська рада розуміє, що тариф, який сьогодні діє в місті, є економічно не обґрунтований. Але сьогодні мешканці міста не мають фінансових можливостей платити більше.

Нагадаємо, що цього тижня стало відомо про те, що приватні перевізники хочуть запровадити на своїх маршрутах обов’язковою оплату за проїзд для пенсіонерів за віком.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.01.2018 17:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.