В центре внимания:

Львівська міськрада дозволила звести 10-поверхівку на вул. Стуса. Візуалізація

Львівська міськрада дозволила звести 10-поверхівку на вул. Стуса. Візуалізація

Відповідне рішення сьогодні, 26 січня, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво громадянином Миркою Андрієм Романовичем багатоквартирного житлового будинку з вбудованою автостоянкою та громадськими приміщеннями на вул. Василя Стуса, 51, 53.

Згідно з проектом рішення, Мирка Андрій Романович зведе 9-10-поверховий житловий будинок із вбудованою автостоянкою та громадськими приміщеннями на земельних ділянках, площею 0,1 га та 0,0519 га.

Відповідно до публічної кадастрової карти України, вказані земельні ділянки перебувають у приватній власності. Їхнє цільове призначення – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Максимально допустимий відсоток забудови земельних ділянок міськрада встановила 50%.

Львівська міськрада дозволила звести 10-поверхівку на вул. Стуса. Візуалізація

Зазначимо, раніше на вул. Василя Стуса, 51, 53 знаходилась занедбана будівля. Орієнтовно півроку-рік тому її знесли і розпочали на ділянці земельні роботи, які тривають і до сьогодні.

У проекті рішення вказано, що Мирка Андрій Романович зареєстрований у Львові на вул. Л. Ревуцького. Втім у Єдинимому державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань зазначена інша адреса у Львові, а також вказано, що підприємницька діяльність такої фізичної особи-підприємця припинена.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

26.01.2018 13:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.