В центре внимания:

Львівська облрада готується до конкурсу на посаду директора перинатального центру. Оновлено

Львівська облрада наприкінці лютого планує оголосити конкурс на посаду директора Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вул. Дж. Вашингтона, 6.

Про це сьогодні повідомила директорка департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак під час візиту Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана до Львова, – передає кореспондент Варіантів.

"Орієнтовно через два тижні обласна рада завершить роботу над редакціями нових статутів комунальних закладів та оголосить конкурс, в тому числі і на посаду директора перинатального центру.

Це робиться не для того, щоб просто змінити назву "головний лікар" на "директор", а щоб суттєво посилити структуру управління комунальними закладами. Установи мають стати конкурентноспроможні на ринку, залучати позабюджетні кошти та знаходити можливості для навчання персоналу", – розповіла Ірина Микичак.

Нагадаємо, головна лікарка Львівського обласного перинатального центру Лариса Янів не звітує про діяльність медустанови перед депутатами облради.

Вперше прозвітувати про діяльність перинатального центру Лариса Янів мала ще під час сесії Львівської облради 10 жовтня.

Сама Лариса Янів, за попередніми даними, очолює перинатальний центр близько 6 років.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.02.2018 3:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.