В центре внимания:

Львівський патрульний врятував життя чоловікові, що був присмерті

Про це повідомила патрульна поліція Львова.

Вчора, близько 17:00 год., патрульні отримали виклик на проспект Червоної Калини, заявник повідомив, що у під‘їзді лежить невідомий чоловік.

Прибувши на місце, інспектори побачили чоловіка, який лежав на сходовій клітці без свідомості. Місцеві розповіли, що знайшли його у ліфті та перенесли на сходи. Біля чоловіка виявили шприц із бурою речовиною, схожою на кров, а на лівій руці – сліди від ін‘єкції у вену.

"Запаху алкоголю від чоловіка не було, в нього відчувалося слабке дихання, зіниці були звужені. Раптом стан невідомого почав погіршуватися, він відкрив очі і видихнув. Серце зупинилося. Інспектор 1 батальйону Роман Кліщ​ прийняв рішення робити непрямий масаж серця аби відновити серцебиття", – йдеться у повідомленні.

Сам Роман Кліщ зауважив, що навики надання першої домедичної допомоги застосовував вперше: "Звичайно, було хвилювання, але треба було діяти. Потім, коли серце запустилося, почали тремтіти руки".

Як встановили правоохоронці, 43-річний потерпілий є мешканцем Житомирської області. Його дружина пояснила, що чоловік закодований від алкоголю, а за вживання наркотиків нічого не знає.

На місце приїхали медики, чоловіка госпіталізували у лікарню.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

18.08.2017 8:04 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.