В центре внимания:

Львівському міграційнику-хабарнику світить 5 років позбавлення волі

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури області, завершено досудове розслідування стосовно головного спеціаліста одного із районних відділів державної міграційної служби України у Львівській області, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою уповно-важеною на виконання функцій держави або пропозиція чи обіцянка здійснити вплив за надання такої вигоди).

Як було встановлено цьогоріч у серпні, до вказаного відділу звернулась жінка для отримання у терміновому порядку закордонних паспортів для себе та ще 5 знайомих.
Посадовець достовірно знав, що вартість оформлення та видачі 6 паспортів становить менше 5000 грн, за свої послуги вимагав та отримав від громадянки 9000 грн, з яких більше 4 – у якості неправомірної вигоди.
Зазначимо, що за клопотанням органу досудового розслідування, зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з альтернативою внесення 40000 грн застави. Крім цього, чоловіка відсторонено від займаної посади.

Обвинувальний акт скеровано до Шевченківського районного суду Львова для розгляду по суті.

Нагадаємо, наприкінці серпня разом з головним спеціалістом одного із районних відділів державної міграційної служби України на хабарі спіймали також його керівника.

Довідково: за вчинене передбачене покарання у вигляді штрафу від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

10.11.2017 22:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.