В центре внимания:

Львівській бібліотеці Стефаника шукають нового директора

Про це повідомляє прес-служба Національної академії наук України.

Національна академія наук України оголошує конкурс на заміщення посади керівника наукової установи, що входить до складу Відділення історії, філософії та права НАН України — Львівської національної наукової бібліотеки імені В.Стефаника.

Право висунення кандидатів на посаду керівника мають: Президія НАН України, бюро відповідних відділень НАН України, члени НАН України, вчена рада установи, колективи наукових відділів установи. Кандидатом на посаду керівника наукової установи не може висуватися особа у випадках, передбачених частиною третьою статті 9 Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність" та Основними принципами організації та діяльності наукової установи НАН України (п. 4.4., розділ ІV ).

Кандидат на посаду керівника державної наукової установи має вільно володіти державною мовою, мати науковий ступінь доктора наук або кандидата наук (доктора філософії) і стаж роботи на посадах наукових працівників та (або) науково-педагогічних працівників не менш як 10 років.

До заяви слід додати такі документи:

письмову згоду на балотування, в якій зазначається інформація про застосування або незастосування до претендента обмежень, установлених частиною третьою статті 9 Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність";

анкету наукового працівника (особовий листок з обліку кадрів) з фотокарткою;

автобіографію;

копії ідентифікаційного номера платника податків, першої сторінки паспорта (засвідчену претендентом), трудової книжки, дипломів про вищу освіту, присудження наукових ступенів та атестатів про присвоєння вчених звань;

список наукових праць;

відгук про трудову діяльність з основного місця роботи;

довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою КМУ від 27.09.2000 № 1465;

довідку про наявність або відсутність судимості;

інформаційну довідку з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

згоду на збір та обробку персональних даних за формою Державної служби України з питань захисту персональних даних.

Копії документів, що подаються кандидатом (крім копії паспорта), мають бути засвідчені в установленому порядку.

Прийом документів претендентів на посаду керівника Львівської національної наукової бібліотеки імені В.Стефаника здійснюється Відділенням історії, філософії та права НАН України до 22 січня 2018 р., за адресою: вул. Володимирська, 54, м. Київ.

Підготовка та безпосереднє проведення виборів керівника установи має бути організовано Львівською національною науковою бібліотекою імені В. Стефаника та Державною науковою установою "Центр інноваційних медичних технологій НАН України" .

Дату проведення виборів керівника у колективі наукових працівників Львівської національної наукової бібліотеки імені В. Стефаника та Державної наукової установи «Центр інноваційних медичних технологій НАН України» буде визначено після завершення прийому документів претендентів і повідомлено на офіційних веб-сайтах установ.

Нагадаємо, у середині листопада померла директорка бібліотеки Лариса Крушельницька.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

06.12.2017 6:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.