В центре внимания:

Львівській бізнесменці не дозволили розширити площу готелю

Про це сьогодні йшлося під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 20 жовтня, виконком не затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію громадянкою Марією Левицькою індивідуального житлового будинку з розширенням за рахунок прибудови на вул. Окружній, 14-Б.

Як зазначила під час обговорення керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, це питання вже розглядали на одному з попередніх засідань виконавчого комітету. Однак його не прийняли через те, що за вказаною адресою знаходиться не індивідуальний житловий будинок, а готель.

"У цьому питанні є невідповідність призначення земельної ділянки. Земля відведена для обслуговування житлового будинку, а по факту там є готель, який є доступний в Інтернеті", – пояснив член виконкому Орест Печенко.

Як з'ясували Варіанти, на вул. Окружній, 14-Б розташований чотиризірковий апарт-готель "Райське яблуко". У готелі немає стандартних номерів, є лише чотири номери класу напівлюкс і люкс. Вартість проживання за добу становить 890 та 990 гривень відповідно.

Серед послуг, які надає апарт-готель "Райське яблуко", є організація святкувань у залі до 30 осіб, послуги няні, лікаря, "тестування функціонального стану здоров'я", також тут є сауна і можливість проведення конференцій.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.10.2017 4:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.