В центре внимания:

Львів'яни ігнорують платіжки від водоканалу

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», влітку стрімко зросла кількість споживачів, які невчасно оплачують за отримані послуги. У липні 78% мешканців оплатили за воду, а за першу половину серпня надійшло лише 27% платежів.

«Ситуація з надходженням коштів зараз дуже непроста. Ми зобов’язані платити енергетикам, бо за несплату вони можуть знеструмити насосні станції. Ми щодня ремонтуємо водопроводи, замінюємо мережі, ліквідовуємо закупорювання каналізації. Машиністи, електромонтери, оператори очисних споруд, зварювальники, лаборанти – сотні працівників підприємства піклуються про те, щоб у львів’ян та гостей міста була вода у крані. Без сумніву, вони заслуговують на те, щоб вчасно отримати зарплату. Тому просимо львів’ян оплатити рахунки за воду. Саме від цього залежатиме надійність та якість водопостачання міста», – зазначили у відділі зв’язків з громадськістю ЛМКП «Львівводоканал».

Зазначимо, громадяни можуть скористатися субсидією, якщо оплата за комунальні послуги перебільшує 15% частку від сукупного доходу сім’ї. Для цього необхідно звернутись до управління соціального захисту Львівської міськради.

Натомість споживачі, які не мають права на субсидію, і свідомо не сплачують за спожиті послуги понад три місяці, автоматично потрапляють до переліку боржників, з якими «Львівводоканал» працює у судовому порядку.

У липні субсидії на послуги з водопостачання та водовідведення отримали 112 492 абоненти, що складає 38% від загальної кількості споживачів.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.08.2017 2:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.