В центре внимания:

Львів виплатить фірмі 20 мільйонів за автобуси, придбані ЛАЗом до Євро-2012

Сьогодні під час сесії Львівської міської пради депутати погодили підписання меморандуму про співпрацю між ТзОВ "Оптимум Фактор", АТП № 1, "Львівтеплоенерго" та "Львівводоканал". Це рішення підтримали 45 депутатів.

Йдеться про відшкодування 19,5 млн грн заборгованості перед ТзОВ "Оптимум Фактор" за придбання уже ліквідованим ТОВ "Львівські автобусні заводи" нових автобусів до Євро-2012.

Як заявила директор юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич, у 2009-2010 році Львівська міська ради придбала у Львівського автобусного заводу 32 автобуси на 53,7 млн грн.

Станом на сьогодні відкрито 4 виконавчі провадження про стягнення коштів з АТП-1 за ці автобуси.

"ТзОВ "Львівські автобусні заводи" уклало договір-факторингу з факторинговою компанією "Оптимум фактор". Станом на зараз зафіксована заборгованість АТП-1 в 28 млн грн. З них виконавчою службою було стягнуло 5 млн грн для погашення заборгованості із заробітної плати колишнім працівникам автобусного заводу. Компанія пропонує погасити 3,6 млн грн заборгованості однією з філійованих структур автобусного заводу перед нашим комунальним підприємством "Теплоенерго", і також 360 тис грн заборгованості перед "Львівводоканалом". Ми маємо сплатити 19 млн грн", – додала Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, як встновили правоохоронці, незаконний продаж майна Львівського автобусного заводу був здійснений на основі підробленого рішення господарського суду Києва.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.10.2017 15:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.