В центре внимания:

Малехівська фірма продала Синютці три сміттєсортувальні лінії для полігонів Львівщини

Малехівська фірма продала Синютці три сміттєсортувальні лінії для полігонів Львівщини

Це було опубліковано на сайтіпублічних закупівель ProZorro.

У грудні 2017 року департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА оголосив та провів закупівлю на 3 лінії для сортування твердих побутових відходів для полігонів Львівської області.

Вартість закупівлі Львівська ОДА встановила у 16 500 000 грн, а самі сортувальні лінії мають бути 2017 року випуску, потужністю не менше 50 тис тонн на рік та продуктивністю – 12-15 тонн ТПВ на годину.

Участь у закупівлі взяли дві компанії – ТОВ "Хаммель-Україна" та ТОВ "Абітек-Інжиніриг", які запропонували продати сортувальні лінії за 16 420 000 грн та 16 476 000 грн відповідно.

Переможнем тендеру стала фірма ТОВ "Хаммель-Україна".

Вартість однієї лінії становить 5,4 млн грн. У її комплектацію входить бункер для завантаження відходів, три види транспортерів, конвеєр та два сепаратори. Змонтувати все переможець торгів повинен протягом місяця з дня поставки.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТОВ "Хаммель-Україна" зареєстроване в селі Малехів Жовківського району, власником фірми є Василь Кушинський та швейцарська компанія Astoria Capital Group Gmbh.

Займається ТОВ "Хаммель-Україна" діяльністю у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах; діяльність посередників у торгівлі машинами, промисловим устаткованням, суднами та літаками.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

04.01.2018 4:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.