В центре внимания:

Марш рівності відбувся з нерівностями

Марш рівності відбувся з нерівностями

У неділю, 13 серпня, Приморським бульваром Одеси крокували представники ЛГБТ-спільноти «Одеса-Прайд» та ті, що приїхали їх підтримати з інших міст – Львова, Харкова, Житомира, Києва, а також Кишинева і навіть Мюнхена. Бульвар був оточений поліцією від самого ранку і це стало першим свідченням, що до реальної рівності нам ще далеко. За порядком пильнувало понад 500 полісменів, а охороняли вони 140 учасників Маршу рівності. Їх, наголосимо, привезли на місце дійства у спеціальних автобусах.

І хоча колону оточували два ряди правоохоронців, дійти до одеської мерії, як було заплановано, не вдалося. Біля знаменитого пам’ятника Дюку де Рішельє шлях перегородили активісти патріотичних організацій до яких приєдналися… прихильники антимайдану. Сторони почали скандувати гасла і вислови. Часом і непристойні.

У підсумку керівництво місцевої поліції прийшло до висновку, що утримати під контролем наростання пристрастей не вдасться. Тому марш вирішили на цьому припинити, його учасників посадили в автобуси і під охороною нацгвардійців вивезли з центру міста.

Марш рівності відбувся з нерівностями

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.08.2017 19:20 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.