В центре внимания:

Масова акція на підтримку Міхеіла Саакашвілі

Масова акція на підтримку Міхеіла Саакашвілі

Вона відбулася у Києві 10 грудня. Попри неділю, небайдужих виявилося немало. За різними оцінками участь в протестній ході взяли від 2,5 до 8,5 тисяч осіб.

Симпатики екс-президента Грузії і колишнього керівника Одеської області, а нині – лідера партії «Рух нових сил» зібралися у парку імені Тараса Шевченка навпроти Київського державного університету. Звідси вони колоною рушили до Майдану Незалежності, де відбувся мітинг під гаслом «Проти свавілля і корупції олігархів і бариг».

Демонстранти вимагали звільнити затриманого ввечері 8 грудня Міхеіла Саакашвілі. Його дружина Сандра Рулофс-Саакашвілі теж брала участь в акції. Після мітингу протестувальники попрямували до будівлі ізолятору тимчасового утримання Служби безпеки України (СІЗО), де зараз перебуває Міхеіл Саакашвілі.

Дотримання громадського порядку під час акції забезпечували близько тисячі поліцейських і бійців Нацгвардії України. За їх інформацією, порушено не зафіксовано. Однак згодом з’явилося повідомлення, що неподалік СІЗО розбито вітрину фірмового магазину Roshen. Це, начебто, зробили прихильники Міхеіла Саакашвілі.

Світлина Reuters.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

10.12.2017 23:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.