В центре внимания:

Масові акції захисників тварин

Масові акції захисників тварин

У неділю, 15 жовтня, відбувся всеукраїнський марш за права тварин. Акція мала скоординований характер, про свою готовність приєднатися до неї завчасно заявили активісти 17-ти великих міст країни.

Вже надійшли повідомлення про успішне завершення маршу в Одесі, Дніпрі, Харкові, Львові і Києві. Його учасники вийшли на вулиці, щоб привернути увагу як влади, так і громадян держави, до необхідності гуманного поводження з тваринами. Люди несли тематичні плакати й транспаранти, а також скандували гасла: «За гідне покарання для живодерів!», «За справжні закони на захист тварин!», «Захист тварин – справа честі людей» та інші.

Започатковано також збір підписів під «Універсалом за права тварин». За словами організаторів, марш покликаний об’єднати зоозахисну спільноту та «заявити владі і громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманність і права тварин».

У серпні Президент України Петро Порошенко підписав закон, де регламентовано суворіше покарання за правопорушення проти тварин. Однак зоозахисники вважають, що чинні українські закони все ж занадто м’які до тих, хто кривдить живих істот.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

16.10.2017 1:59 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.