В центре внимания:

Масові безлади в Індії

Масові безлади в Індії

Найбільш свіжу інформацію звідти передає 26 серпня «Радіо Свобода». Усе почалося після того, як суд оголосив винним лідера релігійного культу, відомого як Рам Рахім Сінгх. Його звинувачували у зґвалтуванні двох жінок, що входили в очолювану ним релігійну громаду «Дера Сача Сауда».

Заворушення спалахнули в місті Панчкула (штат Харьяна), де відбувався суд над 50-річним гуру. Послідовники секти громили залізничні станції і підпалювали автомобілі. У північних штатах країни через це скасовано понад 300 поїздів. Поліція оточила штаб релігійного лідера, де ховаються близько 10 тисяч його прихильників. Вже загинули майже три десятки осіб. За даними поліції, заарештовано до 2500 осіб.

Суд оголосить термін ув’язнення у понеділок. Лідеру секти загрожує, як мінімум, сім років позбавлення волі. Влада Індії побоюється нових заворушень. Адже у Рама Рахіма Сінгха є близько 60 мільйонів послідовників по всьому світу. Він виступає на рок-концертах, знімається у фільмах, володіє власним брендом, під яким виготовляють продукти харчування.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

26.08.2017 20:32 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.