В центре внимания:

Мера Одеси Геннадія Труханова затримали в Борисполі

Мера Одеси Геннадія Труханова затримали в Борисполі

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) 13 лютого доправили в мерію Одеси повідомлення про підозру у вчиненні злочину Геннадію Труханову, міському голові міста. Повідомлення про підозру також були заочно вручені чотирьом чиновникам міськради Одеси.
«Детективи НАБУ прийшли до міської ради Одеси і принесли п’ять повідомлень про підозру у справі про купівлю будинків заводу «Краян» за 185 млн грн. Підозри планували вручити меру Одеси Геннадію Труханову, його заступнику Павлу Вугельману, директору департаменту комунальної власності Олексію Спектору, голові комісії міськради з питань комунальної власності Василю Шкрабаю і ще одному чиновнику мерії», —повідомив Центр протидії корупції (ЦПК). Зазначається, що всі підозрювані виявилися за межами України, тому НАБУ оголосило їм підозри заочно.
А вже наступного дня прикордонники затримали п. Труханова, котрий прилетів із Варшави до Києва, та передали співробітникам НАБУ. Під час затримання в аеропорту «Бориспіль» міський голова Одеси опору прикордонникам не чинив. Працівники НАБУ відвезли його до своєї адміністративної будівлі на вулиці Сурикова в Києві.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.02.2018 17:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.