В центре внимания:

Мер Одеси не вийшов з тривалої відпустки

Мер Одеси не вийшов з тривалої відпустки

На перший погляд незрозуміло, чому 5 січня таке поважне інтернет-видання як «Радіо Свобода» надало стільки уваги фактові відсутності у понеділок на апаратній нараді одеського міського голови Геннадія Труханова. Але якщо врахувати події, що розгортається останнім часом довкола його особи, то інтерес цей стає цілком зрозумілим.

Торік восени Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) двічі здійснило обшуки у міській раді й навіть у кабінеті мера. Як твердили тоді, «трус» відбувся і за місцем проживання високопосадовця. Йшлося про завищення цін на ремонт одеських автодоріг і підозрілі дії з майном комунального аеропорту. Сам Геннадій Труханов однак запевняв, що детективи НАБУ обшукували не його помешкання, а квартиру колишньої дружини.

А потім почалася епопея з довготривалою відпусткою, яка досі не добігла кінця. Почалася вона торік 26 грудня, а закінчитися мала 18 січня. Та в останній день відпочинку Геннадій Труханов подовжив його ще до 21 січня. Згодом, за твердженням прес-служби міської ради, відбув із робочим візитом до Греції. Звідти подався до Давосу на Всесвітній економічний форум. 29 січня він знову пішов у відпустку із формулюванням «без збереження заробітної платні строком 7 календарних днів». Останнім її днем був учорашній – неділя, 4 січня.

Що трапилося? Популярний одеський сайт «Думська» відповіді не дає, зате висуває дуже ймовірну версію – все це може бути пов’язане з активізацією роботи НАБУ.

Світлина з сайту «Радіо Свобода»: апаратна нарада в одеській мерії 5 лютого 2018 року – крісло міського голови порожнє.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.02.2018 14:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.