В центре внимания:

Металеві каркаси серед площі Ринок: як у Львові готуються до сезону літніх майданчиків

Металеві каркаси серед площі Ринок: як у Львові готуються до сезону літніх майданчиків

Як повідомив на Facebook-сторінці гарячої лінії міста Львова Євген Наконечний, кілька днів тому на площі Ринок, 35, де розташований бар "Мушлі", вже встановили міцні металеві каркаси для облаштування літнього майданчика.

Зазначимо, літні майданчики у Львові заклади громадського харчування повинні встановлювати відповідно до затвердженого Порядку встановлення літніх майданчиків.

Водночас як зауважив львів'янин Маркіян Баран, таку металеву конструкцію, що встановлена із порушенням вимог, тут облаштовують вже третій рік поспіль.

Справді, встановлена нещодавно на пл. Ринок, 35 металева конструкція є майже ідентичною літньому майданчику бару "Мушлі", який встановлювали ще у 2015 році.

(дані Google maps за 2015 рік)

У свою чергу представники міської ради зазначили, що згідно з даними Галицької райадміністрації, на площі Ринок, 35 складають не майбутній літній майданчик, а риштування для ремонту фасаду будинку, що є дозволено. Відтак встановлення цієї металевої конструкції є "у правовому полі".

"А щодо дозволу встановлення саме такого фасаду, то начальник комунального відділу Галицької райадміністрації Ігор Савка повідомив, що про порушення йому невідомо", – йдеться в одній із відповідей міської ради на сторінці у Facebook.

Відтак представники міської ради порекомендували львів'янам, які занепокоєні встановленням цього металевого каркасу, звернутися у ЦНАП із запитом щодо "перевірки законності встановлення саме такого риштування".

Зазначимо, бар "Мушлі" на пл. Ринок, 35 входить у мережу ресторанів ресторатора Дмитра Борисова.

Нагадаємо, минулого року на території Галицького району міста функціонував 261 літній майданчик. Серед них, за даними міськради, лише 19 майданчиків встановили самовільно, згодом їх демонтували.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.03.2018 13:59 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.