В центре внимания:

Мешканцям Личаківського району Львова обмежать подачу води

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра, 21 грудня, з 08.00 год і до 24.00 год буде призупинено подачу води до частини будинків у Винниках: вул. Стрілецька, вул. Грушевського, вул. Шептицького, вул. Яворницького, вул. Калнишевського, вул. Галицька, вул. Січова, вул. Сагайдачного, вул. Долинна.

А у Личаківський район Львова воду подаватимуть за графіком – з 06.00 год до 09.00 год та з 18.00 год до 21.00 год. Йдеться про вулиці: вул. Довга, вул. Дж. Вашингтона, вул. Шафарика, вул. Пасічна. вул. Лисинецька, вул. Ярошинської, вул. Китайська, вул. Садівнича, вул. Глухий Кут.

Як наголосили у ЛМКП «Львівводоканал», завтра триватимуть роботи із ліквідації витоку води на магістральному водогоні «Винники-Довга», діаметром 1000 мм.

Стабільне водопостачання очікують запустити з 22 грудня.

Адміністрація ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних робіт.

Нагадаємо, 8 грудня, на водопроводі «Золочів – Львів» у районі села Чижиків (неподалік від Винник) виникла аварія. Через це протягом вихідних частина львів'ян залишилась без води.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.12.2017 5:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.