В центре внимания:

Михайло Цимбалюк: Влада працює за принципом: в одну кишеню кладе, з іншої – забирає

Нинішня влада продовжує підло та цинічно залазити в кишені українців. Спершу чиновники збільшили мінімальну зарплату до 3200 гривень за місяць, успішно на цьому «попіарившись», а тепер обіцяють вже 3723 гривні.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба місцевого партосередку.

Очільник «Батьківщини» на Львівщині наголосив на тому, щоб українці відчули реальне підвищення зарплати можновладці мали би спочатку підняти прожитковий мінімум (нині він 1700 гривень), а тому цей розрив, який існує зараз, відповідно і позначається на звичайних українцях.

«В ідеалі потрібно запровадити прогресуючу тарифну сітку і збільшувати прожитковий мінімум. Але це в ідеалі… Зараз ми спостерігаємо поряд зі збільшенням мінімальної зарплати ціни піднімаються практично у всіх сферах суспільного життя, інфляція «з’їдає» все, що ми мали би заощадити», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Політик нагадав, що минулого тижня виконавчий комітет Львівської міськради збільшив тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій – в середньому по місту тарифи зростуть на 12%.

«У мерії так і пояснюють це рішення – в бюджеті збільшили «мінімалку», а відтак вимушені вдаватися до таких кроків. І це тільки один приклад так званих підвищень заробітної плати. Виходить, що насправді українська влада працює за принципом – в одну кишеню кладе, з іншої – забирає в рази більше (скрізь, де можна). Відтак, ми невпинно прямуємо до чергової критичної межі, за якою українським громадянам залишиться тільки рятуватись втечею зі своєї держави і шукати кращої долі на чужині. Таке-от життя по-новому пропонує влада», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.02.2018 19:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.