В центре внимания:

Михайло Цимбалюк: Проект Держбюджету на 2018 рік – популістичний

Про це в ефірі програми «Київ Live» на телеканалі «Київ» розповів голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба місцевого партосередку.

За словами Михайла Цимбалюка, субсидія – це перекладання грошей з кишені держави в кишені олігархів: обленерго, міськенерго, теплокомуненерго, газотранспортних підприємств.

«Також Уряд в новому бюджеті не врахував податкове навантаження на малих і середніх підприємців, загнавши їх ще більше у тінь. Жодного слова не сказано й про законопроекти щодо деофшоризації», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Очільник «Батьківщини» на Львівщини також наголосив на тому, що Законопроектом про медичну реформу планується практичне знищення сільської медицини.

«Ніхто ще не думає, яким транспортом доставлятимуть хворих із далеких сіл, а вже прийнято рішення, які лікарні закриватимуть… Небезпечно, що створюється окремий орган в центрі держави, який закуповуватиме ліки для всієї медицини України. Медики в районах та селах очікуватимуть на медикаменти, які закупить столиця. Через це створиться мегакорумпована структура, – підсумував Михайло Цимбалюк.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

18.11.2017 8:59 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.