В центре внимания:

«Мокре свято» у центрі Львова

«Мокре свято» у центрі Львова

У понеділок, 9 квітня, перед входом до міської Ратуші відбулося загальноміське свято «Поливаний понеділок». Як відомо, його відзначають на другий день після Великодня. А у Львові на площі Ринок таке свято офіційно організовують уже п’ятий рік поспіль.

Вже за традицією, тут відвели спеціальне місце для обливання, забезпечили безперебійну подачу води та розмістили десятки пляшок та відер, якими можна було скористатися. Територію поділили на кілька зон, тротуари – сухе місце, де можна спостерігати за активними учасниками свята. Зрозуміло, що в основному це підлітки. А ще неподалік Ратуші обладнали місця, де можна посушити себе та переодягтися. На щастя, день, як на весну, видався насправді дуже теплим – у Львові зафіксовано +22 градуси.

Цікаво, що крім львів’ян, можна було побачити чимало туристів (в основному хлопців арабської зовнішності), які також долучилися до святкування та обливали українських дівчат.

Площа Ринок цього дня була у Львові єдиними офіційним місцем, де можна було поливатися без перешкод. Тут навіть тимчасово припинили рух трамваїв.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.04.2018 23:59 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.