В центре внимания:

Мірило незалежності українських судів

Мірило незалежності українських судів

Ним абсолютно несподівано став колишній Президент Грузії, а нині найбільш незручний опонент Президента України Міхеіл Саакашвілі. Принаймні, такий висновок можна зробити з висловів закордонних політиків та експертів, оприлюднених з цього приводу у вівторок, 12 грудня. Затриманий після карколомних пригод із залученням сотень правоохоронців лідер партії «Рух нових сил», напередодні ввечері спокійно вийшов на волю. Суд, засідав, щоб обрати запобіжний захід, але аргументація прокуратури виявилася недостатньою.

Добре відома дружнім ставленням до України німецька депутатка Європарламенту Ребекка Гармс схвально відгукнулася про це рішення Печерського районного суду, написавши у мережі «Twitter»: «Мене дуже тішить рішення суду відпустити сьогодні Саакашвілі. Це – гарний знак того, що незалежні рішення приймаються в Україні. Рішення є добрим для внутрішнього розвитку і також для міжнародної репутації України».

Стисло нагадаємо, події. 5 грудня у київській квартирі Міхеіла Саакашвілі проводили обшук. Політик піднявся на дах будинку і погрожував зістрибнути. Його таки затримали і посадили у мікроавтобус, але звідти свого політичного кумира визволили найбільш палкі шанувальники. Його затримали вдруге і відвезли до слідчого ізолятора. Там Міхеіл Саакашвілі очікував суду, а дочекався звільнення.

Світлина АР: Міхеіл Саакашвілі у залі суду.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

12.12.2017 21:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.