В центре внимания:

Міськрада Львова виділила 2,5 млн грн на дослідження в Грибовичах

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив в.о.директора департаменту поводження з відходами міськради Сергій Сало, міська рада оголосила у системі публічних закупівель Prozzoro тендер на дослідження кількості і складу біогазу на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Зокрема, тендер передбачає розроблення проектної документації проекту, будівництво 15 свердловин та проведення дослідження складу біогазу.

"Ми оголосили тендер зі стартовою ціною 2,5 млн гривень для проведення дослідження кількості і складу біогазу, що утворюється на Грибовицькому полігоні", – зазначив Сергій Сало.

За його словами, аукціон відбудеться 19 грудня, після чого переможець тендеру повинен розробити проектну документацію, збудувати 15 свердловин та провести дослідження кількості і складу біогазу, що утворюється на сміттєзвалищі.

Нагадаємо, у жовтні компанія Egis презентувала проект рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Ця компанія ще у березні підписала з Львівською міською радою угода про підготовку комплексного дослідження і стратегію міста у сфері поводження з твердими побутовими відходами та рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища.

Кошти на дослідження, а саме 650 000 євро, надав Фонд вивчення і підтримки приватного сектору (FASEP) генерального казначейства Франції.

Додамо, 30 січня Апеляційний суд зобов'язав Львівську міську раду провести рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища. На початку лютого стало відомо про проведення стабілізаціних робіт на сміттєзвалищі, однак вони проводяться відповідно до проекту рекультивації 2013 року, а нового проекту, який б відповідав сьогоднішній ситуації на полігоні, немає.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.12.2017 2:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.