В центре внимания:

Міхеіла Саакашвілі вислали до Польщі

Міхеіла Саакашвілі вислали до Польщі

У понеділок, 12 лютого, колишній президент Грузії і очільник Одеської області був затриманий у ресторані «Cулугуні» в Музейному провулку Києва. Спецоперацію здійснила озброєна група в камуфляжі. За інформацією ЗМІ, ці люди були одягнені у куртки з написом «Державна прикордонна служба».

Незабаром по цьому лідера опозиційної української партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі чартерним рейсом відправили з київського аеропорту Бориспіль у Польщу. Він уже прибув до Варшави. Як твердять, йдеться тут не про депортацію, а про реадмісію. Цим терміном називають процедуру повернення особи саме у ту країну, звідки вона нелегально прибула.

Нагадаємо, що 10 вересня 2017 року, вже позбавлений на той час українського громадянства Міхеіл Саакашвілі і його прихильники прорвали шеренгу українських прикордонників, що перекривали їм шлях на контрольно-пропускному пункті «Шегині». У прикордонній службі України цю подію тоді кваліфікували як «незаконне порушення державного кордону групою осіб».

«Мені здається, що нам треба на це реагувати спокійно. Нам треба реагувати на їх слабкість силою духу», – цитує сказане Міхеілом Саакашвілі телефоном з Варшави інтернет-газета «Українська правда». При цьому висланий до Польщі політик допустив кілька образливих висловів на адресу Президента Петра Порошенка.

Світлина: під час однієї акцій, організованих у Києві Міхеілом Саакашвілі.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

12.02.2018 21:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.