В центре внимания:

Міхеіл Саакашвілі зміг пообідати спокійно

Міхеіл Саакашвілі зміг пообідати спокійно

Українські політологи 19 лютого, аналізуючи поточну ситуацію довкола колишнього президента Грузії та очільника Одещини, звертають увагу на важливу деталь. Перебуваючи на кордоном, висланий з України Міхеіл Саакашвілі здатен створити для чинної у ній влади більше клопотів, ніж усередині держави. Щоб прийти до тої думки, досить заглянути у його facebook-сторінку.

Отож, лідер української опозиційної партії «Рух нових сил» був учасником Мюнхенської конференції з питань безпеки й навіть побував на підсумковому обіді. Ось що написав про це сам Міхеіл Саакашвілі: «Ведучий обіду, представляючи мене, пожартував, що тут мені точно дадуть доїсти до кінця (натяк був всіма оцінений як належить)».

Як відомо, 12 лютого екс-президента Грузії, а нині чи не найактивнішого опозиційного політика України, затримали в одному з київських ресторанів, жорстко перервавши трапезу. Застосування таких силових методів викликало чимало осуду за кордоном. І Міхеіл Саакашвілі, безперечно, цим скористається.

Тим часом в України і без нього прихильники «Руху нових сил» провели минулої неділі масову акцію, спрямованість якої проти Петра Порошенка не викликає сумнівів.

Світлини: Міхеіл Саакашвілі обідає у Мюнхені, на «Марші за майбутнє» 18 лютого у Києві.

Міхеіл Саакашвілі зміг пообідати спокійно

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.02.2018 14:00 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.