В центре внимания:

Міхеіл Саакашвілі чекає допомоги від Євросоюзу

Міхеіл Саакашвілі чекає допомоги від Євросоюзу

Про це у вівторок, 13 лютого, повідомляє сайт «Deutsche Welle». Як відомо, колишній президент Грузії й очільник Одеської області, а нині – лідер опозиційного до чинної української влади «Руху нових сил», був затриманий напередодні у Києві й примусово доставлений на літаку до Варшави.

Міхеіл Саакашвілі вже сказав газеті Bild, що Президент Петро Порошенко прагне усунути його через активність у викритті корупції. Висланий з України політик заявив: «Якщо Європейський Союз та насамперед канцлерка Анґела Меркель нарешті щось не зроблять, то Україна розвалиться».

Тим часом з’ясувалося, що саме 13 лютого Міхеіл Саакашвілі потрібен в Україні! Цього дня у Святошинському райсуді Києва він мав давати свідчення у справі розстрілу євромайданівців на вулиці Інститутській у лютому 2014 року.

І ще одна обставина. Народний депутат Ігор Луценко заявив, що лідера «Руху нових сил» вивезли до Польщі літаком, який нібито належить офшорній компанії, пов’язаній з Петром Порошенком. Адміністрація Президента України цю інформацію спростовує.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.02.2018 14:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.