В центре внимания:

Найбільше стихійних торгівців у Львові – на ринку "Привокзальний"

Про це повідомила прес-служба Львівської ради.

У літній період у всіх районах Львова існують місця, де здійснюється продаж плодово-овочевої та молочної продукції на дорозі чи тротуарах. Втім найбільше стихійних торгівців "Муніципальна дружина" зафіксувала на ринку "Привокзальний".

Як повідомили у Франківській райадміністрації, на ринку "Привокзальний" створили додатково 100 місць для продажу, однак дрібні торгівці й надалі продають на вулиці.

Також велике скупчення продавців на території Франківського району є біля ринку "Привокзальний", на вул. Ю. Федьковича, на пл. Кропивницького (біля церкви Ольги і Єлизавети), на вул. Героїв УПА.

Популярною стихійна торгівля є і в мікрорайоні Рясне, зокрема біля ринку "Ярослав". За словами Надії Банах, голови Шевченківської райадміністрації, на ринку цілодобово чергують два представники "Муніципальної дружини".

Як повідомив керівник ЛКП "Муніципальна дружина" Роман Хом’як, під час щотижневих нарад в районних адміністраціях за підприємством закріплюють певну кількість вулиць, де впродовж тижня, з 07:00 год. ранку чергують представники дружини.

Їхнє завдання – унеможливити розкладання і продаж товарів. Також представники "Муніципальної дружини" складають протоколи про адміністративне порушення.

Нагадаємо, з початку року у Львові склали 300 протоколів щодо торгівлі у недозволених місцях.

А на Львівщині нещодавно зафіксували 5 випадків ботулізму. Тому Держпродспоживслужба у Львівській області закликає громадян не купувати в місцях стихійної торгівлі та на агропродовольчих ринках м'ясних та рибних продуктів домашнього виготовлення, в тому числі герметично закритих в банки.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.08.2017 16:37 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.